Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai301g1114kcal15g96.3g75.2g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Mozzarella light113g181kcal22.6g0.6g10.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow38g68kcal0.2g2.1g6.4g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g62g13kcal0.4g2.4g0.2g3.7g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl23g121kcal1.1g0.7g12.6g1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g38g109kcal12.4g0g6.4g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g3375kcal110.8g215.8g232.4g24.6g
Valittu annoskoko725g1688kcal55.4g107.9g116.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna362g844kcal27.7g54g58.1g6.2g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787