Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)281g186kcal33.7g11.2g0.8g0g
Kananmuna kuoreton225g322kcal27g0g22.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%101g253kcal14.2g11.1g5.7g49.6g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit101g405kcal40.5g16.2g20.2g15.2g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g2.8g0.3kcal0g0g0g2.4g
Ruokasuola jodioitu 7.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g2350kcal231.4g81.2g98.4g134.4g
Valittu annoskoko725g1175kcal115.7g40.6g49.2g67.2g
Annoskoko puolitettuna362g588kcal57.9g20.3g24.6g33.6g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188