Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 306g88kcal3.1g14.1g0.9g5.5g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 22g80kcal2.3g16.4g0.2g1.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g88g298kcal1.8g2.6g30.6g0g
Korppujauho 11g40kcal1.1g8.2g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Siirappi 31g92kcal0g22.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g1335kcal28.6g128.2g73.4g14.6g
Valittu annoskoko725g668kcal14.3g64.1g36.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna362g334kcal7.2g32.1g18.4g3.7g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035