Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas720g3456kcal43.2g496.8g144g18.7g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Flora vispi 20%1000g2200kcal30g50g200g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton800g1280kcal64g32g104g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)1200g540kcal6g144g1.2g18g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Liivate 180g628kcal154.1g0g0.2g0g
Omena, Golden delicious 200g1600g576kcal3.2g131.2g0.8g24g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14480g26484kcal611.4g2873.8g1391g121.6g
Valittu annoskoko7240g13242kcal305.7g1436.9g695.5g60.8g
Annoskoko puolitettuna3620g6621kcal152.9g718.5g347.8g30.4g
Arvot/100g100g183kcal4.2g19.8g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278