Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)3255g2672kcal58.6g572.8g3.3g32.5g
Porkkana 751g246kcal4.7g41.8g1.5g19.2g
Sianliha keskiarvo 1627g3554kcal297.5g0g265.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 18g51kcal1.9g2.6g3.7g0.1g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14480g13227kcal733g1263.2g548.6g113.8g
Valittu annoskoko7240g6614kcal366.5g631.6g274.3g56.9g
Annoskoko puolitettuna3620g3307kcal183.3g315.8g137.2g28.5g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129