Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g3600g864kcal43.2g147.6g7.2g39.6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1200g1657kcal225g0g84g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g400g1480kcal34.8g304g14.8g16g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Purjosipuli, annos 20g80g15kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Kanamuna, paistettu (pirkka)4g8.8kcal0.5g0g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14484g13883kcal672.2g961.8g839.4g116.6g
Valittu annoskoko7242g6942kcal336.1g480.9g419.7g58.3g
Annoskoko puolitettuna3621g3471kcal168.1g240.5g209.9g29.2g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199