Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1200g2316kcal228g1.2g156g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2640g1452kcal81.8g169g52.8g0g
Purjosipuli 1600g366kcal29g38.4g3.2g33.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g80g136kcal6.4g25.6g0.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g128g1152kcal0g0g128g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14496g10844kcal690.4g468.4g681.2g67.2g
Valittu annoskoko7248g5422kcal345.2g234.2g340.6g33.6g
Annoskoko puolitettuna3624g2711kcal172.6g117.1g170.3g16.8g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113333