Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g332g389kcal9.3g13.3g33.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g463kcal13.8g94.5g1.6g4.7g
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.4g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)166g272kcal41.5g1.5g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g2510kcal152g219.4g110.4g9.4g
Valittu annoskoko725g1255kcal76g109.7g55.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna363g628kcal38g54.9g27.6g2.4g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781