Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g16g72kcal0.1g0.1g7.9g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g62g243kcal0.1g60.4g0g0g
Raparperi 299g101kcal2.1g16.4g0.3g4.2g
Culinesse (Flora), annos 10g78g358kcal0.4g0.4g39.7g0g
Sokeri 93g376kcal0g92.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu69g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 101g347kcal10.3g70.9g1.2g3.5g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.6g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g3212kcal41.8g492.4g110.8g16.2g
Valittu annoskoko725g1606kcal20.9g246.2g55.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna363g803kcal10.5g123.1g27.7g4.1g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570