Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g188g319kcal35.6g0g18.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g156g188kcal5.3g5.6g15.6g0g
Kantarelli 63g11kcal1.1g0.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g1195kcal89g37.8g71.4g10.6g
Valittu annoskoko725g597kcal44.5g18.9g35.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna363g299kcal22.3g9.5g17.9g2.7g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993