Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g208g125kcal20.8g9g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Mantelilastu (A la meira)83g500kcal20g5.5g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g3424kcal137.4g45.2g303.8g0g
Valittu annoskoko725g1712kcal68.7g22.6g151.9g0g
Annoskoko puolitettuna363g856kcal34.4g11.3g76g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231