Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g167g28kcal3.2g3.5g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 333g738kcal58.3g0g56.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g38g338kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g2690kcal153.8g19g222.4g4.8g
Valittu annoskoko725g1345kcal76.9g9.5g111.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna363g673kcal38.5g4.8g55.6g1.2g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492