Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa278g47kcal1.1g7g1.7g1.9g
Tomaatti 111g25kcal0.6g3.8g0.3g1.6g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g56g34kcal6.1g2.2g0.1g0.8g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g139g42kcal1.4g8.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g111g189kcal21.1g0g11.1g0g
Lihaliemikuutio Kania4.5g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g709kcal62.2g46g28.6g9.4g
Valittu annoskoko725g354kcal31.1g23g14.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna363g177kcal15.6g11.5g7.2g2.4g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391