Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 167g29kcal3.1g0.7g0.8g3.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell125g138kcal28.8g0g2.6g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.3g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g84g134kcal1.8g3.2g12.5g0.1g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g188g62kcal4.7g9.6g0.6g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g1059kcal79.8g42.8g62.2g21.8g
Valittu annoskoko725g529kcal39.9g21.4g31.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna363g265kcal20g10.7g15.6g5.5g
Arvot/100g100g73kcal5.5g3g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901