Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 281g108kcal2.8g19.4g0.6g7g
Nauris 56g15kcal0.6g2.4g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos19g135kcal0.1g0.1g15g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g678kcal14.8g53.4g41.6g18.4g
Valittu annoskoko725g339kcal7.4g26.7g20.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna363g170kcal3.7g13.4g10.4g4.6g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566