Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)1100g363kcal4.4g73.7g3.3g16.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3200g4451kcal355.2g12.8g332.8g0g
Sokeri 1190g4830kcal0g1188.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g200kcal0g49.5g0g0g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14500g35153kcal989.4g4507.4g1423.4g124.6g
Valittu annoskoko7250g17576kcal494.7g2253.7g711.7g62.3g
Annoskoko puolitettuna3625g8788kcal247.4g1126.9g355.9g31.2g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566