Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 559g71kcal6.3g5.5g1.1g5.6g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g168g42kcal4.2g3.4g0.8g2.5g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 2797g566kcal14g109.4g1.7g17.1g
Cantaloupe meloni1398g280kcal8.4g57.3g1.4g12.6g
Mansikka 1398g651kcal7g117.5g2.8g26.6g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g559g1801kcal123.1g8.4g139.8g0g
Oliiviöljy 78g693kcal0g0g78.3g0g
Oliiviöljy 157g1385kcal0g0g156.6g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g56g25kcal1.8g4.7g0.4g3.8g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g78g75kcal0.9g14.3g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14504g11189kcal332g643.2g766g137.8g
Valittu annoskoko7252g5595kcal166g321.6g383g68.9g
Annoskoko puolitettuna3626g2797kcal83g160.8g191.5g34.5g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189