Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 41g358kcal0g0g40.5g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 600g214kcal1g42.7g0.5g12g
Kaurahiutale 48g180kcal7g27.4g3.5g4.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.2g3.1kcal0g1g0g0.7g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 30g91kcal0g22.2g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1452g1738kcal16g198.6g89g35g
Valittu annoskoko726g869kcal8g99.3g44.5g17.5g
Annoskoko puolitettuna363g435kcal4g49.7g22.3g8.8g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918