Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 375g104kcal8.5g10.9g0.7g8.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g510kcal3g4.5g52.4g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g38g139kcal9g0g11.6g0g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.7g3.6kcal0g0.7g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g124g200kcal31.4g0.1g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1453g2577kcal103.8g32.4g220.8g16.4g
Valittu annoskoko727g1288kcal51.9g16.2g110.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna363g644kcal26g8.1g55.2g4.1g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096