Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore2400g744kcal16.8g132g2.4g33.6g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1020g4141kcal0g1019g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g3040g11552kcal215.8g1529.1g492.5g54.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14520g32874kcal465.2g5360.2g989.8g176.6g
Valittu annoskoko7260g16437kcal232.6g2680.1g494.9g88.3g
Annoskoko puolitettuna3630g8219kcal116.3g1340.1g247.5g44.2g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847