Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 80g581kcal0g0.2g65.6g0g
Paistijauheliha 10%1800g3060kcal360g0g180g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g200g686kcal24.4g134.2g1.6g15.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Parmesan formaggio da pasta120g548kcal48g0g39.6g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 400g480kcal12.5g18g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g2800g1120kcal140g137.2g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g600g259kcal5g51.4g3.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta260g936kcal33.8g182g5.5g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14520g15897kcal1262.2g1160.4g675.4g95.8g
Valittu annoskoko7260g7948kcal631.1g580.2g337.7g47.9g
Annoskoko puolitettuna3630g3974kcal315.6g290.1g168.9g24g
Arvot/100g100g110kcal8.7g8g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377096