Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g5757g8290kcal1266.5g0g345.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola641g1026kcal51.3g25.7g83.4g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g641g2181kcal89.8g0g198.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g23115kcal2821g73g1256g7.6g
Valittu annoskoko7264g11557kcal1410.5g36.5g628g3.8g
Annoskoko puolitettuna3632g5779kcal705.3g18.3g314g1.9g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955