Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2137g4731kcal373.9g0g363.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3739g675kcal20.9g93.5g15g26.2g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss214g716kcal47g0.2g59.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1068g3527kcal21.4g32g373.9g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g107g410kcal35.3g0g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g20117kcal997g251.4g1683.6g52.4g
Valittu annoskoko7264g10058kcal498.5g125.7g841.8g26.2g
Annoskoko puolitettuna3632g5029kcal249.3g62.9g420.9g13.1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134