RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 4004g4305kcal763.2g0g136.1g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Tilli, tuore 801g240kcal29.6g7.2g6.4g16.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 400g87kcal1.2g6.4g0g0.4g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1602g2616kcal43.2g43.2g240.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g400g1069kcal34g205g4g53.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g16724kcal1745.8g537.2g774.2g150.2g
Valittu annoskoko7264g8362kcal872.9g268.6g387.1g75.1g
Annoskoko puolitettuna3632g4181kcal436.5g134.3g193.6g37.6g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489