Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3047g853kcal18.3g181.3g6.1g76.2g
Kesäkurpitsa2138g364kcal8.6g53.5g12.8g15g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1443g2396kcal274.2g0g144.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g32g289kcal0g0g32.1g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 27g81kcal0g19.8g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g27g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Vesi535g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g7965kcal602.2g509.8g391.2g182.4g
Valittu annoskoko7264g3982kcal301.1g254.9g195.6g91.2g
Annoskoko puolitettuna3632g1991kcal150.6g127.5g97.8g45.6g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515