Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2137g3547kcal405.9g0g213.6g0g
Sipuli (kuorittu)347g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)561g1514kcal168.2g0g95.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen641g128kcal3.8g24.4g1.9g9g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g1602g5929kcal136.2g1009.5g152.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1976g692kcal19.8g134.4g9.9g27.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g23806kcal1476.8g2370g947.2g85.2g
Valittu annoskoko7264g11903kcal738.4g1185g473.6g42.6g
Annoskoko puolitettuna3632g5952kcal369.2g592.5g236.8g21.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85768