Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1998g6992kcal261.7g1386.5g34g63.9g
Sipuli (kuorittu)559g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)1998g1798kcal325.6g28g44g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1598g1359kcal22.4g70.3g111.9g4.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa799g2397kcal183.8g0g183.8g0g
Persilja 32g8.7kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 200g1767kcal0g0g199.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g29169kcal1611.2g3054.8g1152g182.8g
Valittu annoskoko7264g14584kcal805.6g1527.4g576g91.4g
Annoskoko puolitettuna3632g7292kcal402.8g763.7g288g45.7g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686