Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Hk, sininen lenkki 580g145g334kcal14.5g9.1g26.1g0.3g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2.6g8.1kcal0.2g1.4g0.1g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla25g98kcal0.5g0.6g10.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1454g1401kcal42.8g97g90g9.4g
Valittu annoskoko727g701kcal21.4g48.5g45g4.7g
Annoskoko puolitettuna364g350kcal10.7g24.3g22.5g2.4g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050