Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g143g243kcal28.6g0g14.3g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g358g190kcal5g40.8g0.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.6g8.9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g89g143kcal2.7g3.6g13.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1455g1204kcal74g91.4g60.8g0.8g
Valittu annoskoko728g602kcal37g45.7g30.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna364g301kcal18.5g22.9g15.2g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134