Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1999g1522kcal37.6g309.8g4g20g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1000g260kcal9g48g3g23g
Hk, sininen lenkki 580g1449g3333kcal144.9g91.3g260.9g2.9g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen26g81kcal2.1g14.2g1.4g0.1g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Smetana, Valio, hyla250g975kcal5g6.2g104.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)500g800kcal13.5g13.5g75g0g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl13g18kcal0.6g1.1g1.2g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14540g14008kcal426.6g972.4g901.4g95.4g
Valittu annoskoko7270g7004kcal213.3g486.2g450.7g47.7g
Annoskoko puolitettuna3635g3502kcal106.7g243.1g225.4g23.9g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050