Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 1000g2122kcal99.3g9.1g190g0.3g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1500g855kcal21g186g3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 600g178kcal11.4g20.9g1.6g14.6g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix100g50kcal1.5g10g0.5g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g30g36kcal0.7g1.8g2.7g0.4g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14540g6603kcal272.8g471.6g397.2g42.2g
Valittu annoskoko7270g3301kcal136.4g235.8g198.6g21.1g
Annoskoko puolitettuna3635g1651kcal68.2g117.9g99.3g10.6g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845