Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2164g1298kcal32.5g281.3g2.2g19.5g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g601g811kcal66.1g78.1g23.4g0g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3005g1901kcal90.1g144.2g105.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)902g1136kcal99.2g2.7g81.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima240g938kcal69.7g0g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g12362kcal724.6g1047.2g569.4g51.2g
Valittu annoskoko7272g6181kcal362.3g523.6g284.7g25.6g
Annoskoko puolitettuna3636g3091kcal181.2g261.8g142.4g12.8g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915