Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g1401g4132kcal196.1g14g364.2g8.4g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g1801g468kcal19.8g55.8g3.6g0g
Maustepippuri, annos 1g48g1.4kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 4002g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g9204kcal431.8g139.6g736.6g16.8g
Valittu annoskoko7272g4602kcal215.9g69.8g368.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna3636g2301kcal108g34.9g184.2g4.2g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421