Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto2404g4568kcal187.5g81.7g384.6g0g
Katkarapu, rainbow3005g3005kcal691.1g0g27g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g1803g1893kcal63.1g364.2g18g36.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g18931kcal1883.4g891.8g859.2g72.2g
Valittu annoskoko7272g9466kcal941.7g445.9g429.6g36.1g
Annoskoko puolitettuna3636g4733kcal470.9g223g214.8g18.1g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265