Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 899g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g899g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl81g728kcal0g0g80.9g0g
Tomaattimurska 599g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 2397g1859kcal420.9g0g16.8g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g1199g1918kcal215.7g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g10276kcal1323.4g213.8g444.8g105.6g
Valittu annoskoko7272g5138kcal661.7g106.9g222.4g52.8g
Annoskoko puolitettuna3636g2569kcal330.9g53.5g111.2g26.4g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895