Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g2000g7000kcal262g1388g34g64g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)2000g1800kcal326g28g44g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1600g1360kcal22.4g70.4g112g4.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa800g2400kcal184g0g184g0g
Persilja 32g8.7kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 200g1769kcal0g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g29201kcal1613g3058g1153g183g
Valittu annoskoko7272g14600kcal806.5g1529g576.5g91.5g
Annoskoko puolitettuna3636g7300kcal403.3g764.5g288.3g45.8g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686