Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 100g212kcal9.9g0.9g19g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g150g86kcal2.1g18.6g0.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 60g18kcal1.1g2.1g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix10g5kcal0.2g1g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Ruohosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g661kcal27.2g47.2g40g4g
Valittu annoskoko728g331kcal13.6g23.6g20g2g
Annoskoko puolitettuna364g165kcal6.8g11.8g10g1g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845