Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 400g253kcal12g19.2g14g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g52g166kcal5.7g33.3g1.1g5.7g
Vehnäjauho, sunnuntai104g364kcal12.5g73.8g2.2g3.1g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 94g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g3018kcal82g253.4g188.6g17.6g
Valittu annoskoko728g1509kcal41g126.7g94.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna364g755kcal20.5g63.4g47.2g4.4g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197