Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 154g502kcal18.7g91.5g4.3g8.5g
Hiiva 21g16kcal2.8g0.2g0.1g1.4g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)273g846kcal46.4g147.4g7.9g35.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g2728kcal135.8g478.2g24.6g90.8g
Valittu annoskoko728g1364kcal67.9g239.1g12.3g45.4g
Annoskoko puolitettuna364g682kcal34g119.6g6.2g22.7g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149131