Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4200g25200kcal882g277.2g2268g0g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.5g0g0.4g
Emmental, punaleima 17%2800g8120kcal952g0g476g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 210g582kcal4.2g6.3g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g68050kcal3683.6g620g5605.6g0.8g
Valittu annoskoko7280g34025kcal1841.8g310g2802.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna3640g17013kcal920.9g155g1401.4g0.2g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884