Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3998g2529kcal119.9g191.9g139.9g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g520g1663kcal57.2g332.6g11.4g57.2g
Vehnäjauho, sunnuntai1039g3638kcal124.7g738g21.8g31.2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 400g2900kcal4.8g1.6g325g0g
Rypsiöljy 360g3182kcal0g0g359.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 940g1179kcal103.3g2.4g84.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g30182kcal819.8g2533g1885.2g176.8g
Valittu annoskoko7280g15091kcal409.9g1266.5g942.6g88.4g
Annoskoko puolitettuna3640g7546kcal205g633.3g471.3g44.2g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197