Marjapiirakka

Sekoita keskenään vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe ja ruokasooda (1tl).

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan (muruiksi päälle).

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle muruiksi erikseen ottamasi taikina.

Paista uunissa 200 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1000g5307kcal3g5g600g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Puolukka 1200g466kcal5.3g81.6g6g31.2g
Mustikka metsä- 1200g528kcal6g76.8g7.2g39.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g39065kcal544.8g5988.6g1348.4g287.6g
Valittu annoskoko7280g19533kcal272.4g2994.3g674.2g143.8g
Annoskoko puolitettuna3640g9766kcal136.2g1497.2g337.1g71.9g
Arvot/100g100g268kcal3.7g41.1g9.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164182