Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 773g1103kcal96.6g2.3g79.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka351g3092kcal0g0g351.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1370g4702kcal139.6g959.2g16.4g48g
Leivinjauhe 70g123kcal3.7g26.6g0g0.4g
Sokeri 597g2424kcal0g596.7g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki703g394kcal59.7g35.1g1.4g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g703g1245kcal1.4g68.9g1.4g0g
Mustikka2108g702kcal10.5g134.9g8.4g69.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)351g1300kcal49.2g193.2g28.1g38.6g
Sokeri 253g1027kcal0g252.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g32222kcal721.4g4539.2g972.6g313.2g
Valittu annoskoko7280g16111kcal360.7g2269.6g486.3g156.6g
Annoskoko puolitettuna3640g8055kcal180.4g1134.8g243.2g78.3g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956