Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer1606g8272kcal62.6g899.5g481.9g85.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)602g4337kcal6g24.1g481.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g321kcal0g79.5g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 803g964kcal25.1g36.1g80.3g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Sokeri 402g1630kcal0g401.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 883g1260kcal110.4g2.7g90.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl803g2891kcal16.1g21.7g305.2g0g
Sokeri173g701kcal0g172.5g0g0g
Marianne crush 150g602g2590kcal7.2g518g50.6g10.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 201g743kcal37.1g22.1g43.6g61g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1084g3686kcal21.7g845.7g18.4g75.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g54931kcal576.6g6076.4g3104.8g464.8g
Valittu annoskoko7280g27465kcal288.3g3038.2g1552.4g232.4g
Annoskoko puolitettuna3640g13733kcal144.2g1519.1g776.2g116.2g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497