Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3622g4564kcal398.5g10.9g326g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g112g427kcal1.6g105.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1053g6318kcal252.7g69.5g568.6g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g702g5125kcal7g7g561.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 702g2318kcal14g21.1g245.7g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g70g267kcal1g65.8g0g0g
Mantelilastu (A la meira)983g5897kcal235.9g64.9g530.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g49954kcal1825g715.4g4465.2g0.4g
Valittu annoskoko7280g24977kcal912.5g357.7g2232.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna3640g12489kcal456.3g178.9g1116.3g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345