Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3200g4448kcal608g0g224g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka2400g1656kcal96g264g19.2g74.4g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g1600g5376kcal128g1136g35.2g75.2g
Lihaliemikuutio Maggi80g224kcal7.2g5.6g18.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g23408kcal1678.4g2811.2g593.6g299.4g
Valittu annoskoko7280g11704kcal839.2g1405.6g296.8g149.7g
Annoskoko puolitettuna3640g5852kcal419.6g702.8g148.4g74.9g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988