Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore2407g746kcal16.8g132.4g2.4g33.7g
Vesi802g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1023g4153kcal0g1021.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g3048g11584kcal216.4g1533.3g493.8g54.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g32965kcal466.4g5375g992.4g177.2g
Valittu annoskoko7280g16482kcal233.2g2687.5g496.2g88.6g
Annoskoko puolitettuna3640g8241kcal116.6g1343.8g248.1g44.3g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847