Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g5216g7511kcal1147.5g0g313g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl112g1006kcal0g0g111.8g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 45g125kcal4.9g17.1g1.5g11.8g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g931g1118kcal21.4g44.7g93.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g931g1025kcal21.4g37.3g93.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g21569kcal2390.4g198.2g1225g23.6g
Valittu annoskoko7280g10784kcal1195.2g99.1g612.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna3640g5392kcal597.6g49.6g306.3g5.9g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691