Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2498g451kcal14g62.5g10g17.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1349kcal0g0g149.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1999g3318kcal379.7g0g199.9g0g
Sipuli 550g166kcal6.9g26.4g1.1g9.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1749g355kcal10.5g66.5g5.2g24.5g
Ketsuppi, Heinz270g278kcal2.4g65g0.3g3.2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioitu 35g0.9kcal0.2g0g0g0g
Basilika, kuivattu 5g13kcal0.7g1g0.2g2g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.5g1.1g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g11935kcal833g451.6g734.4g118g
Valittu annoskoko7280g5967kcal416.5g225.8g367.2g59g
Annoskoko puolitettuna3640g2984kcal208.3g112.9g183.6g29.5g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640