Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 6363g8106kcal1371.9g0g286.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 187g131kcal2.3g21.1g2.3g7.3g
Mustapippuri 47g131kcal5.1g17.9g1.5g12.4g
Curryjauhe (-), annos 5g28g91kcal2.8g14g2.8g2.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g187g646kcal18.7g142.2g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 468g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g18208kcal2801.6g390.4g595.2g45g
Valittu annoskoko7280g9104kcal1400.8g195.2g297.6g22.5g
Annoskoko puolitettuna3640g4552kcal700.4g97.6g148.8g11.3g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286